مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قولنامه اجاره ملک تجاری

قولنامه اجاره ملک تجاری را میخواهم قبل از اتمام مدت آن فسخ کنم ضرر و زیان ذکر شده در قرار فقط یک ماه اجاره بیشتر است حالا صاحب خونه پول کافی نت که رفتیم قرارداد با کد رهگیری بستیم هم از مبلغ می‌خوان کم کنند ؟ آیا این کار درسته یا باید صرفه فقط یک ماه اجاره بیشتر کسر بشه؟ بابت پول قبوض هم بهشون اعلام کردم برن جلوتر بگیرند اما ایشون اصرار دارند که پول بمونه تا قبض بیاد آیا این کار ها رو زمانی که بنده موافق نباشم می‌تونند انجام بدهند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
باید حق کمیسیون بنگاه و یک ماه اجاره بها را پرداخت نمایید
و

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مبالغ قبوض تا قبل از نیامدن قبض‌ها قابل تشخیص نیست فلذا گفته طرف قرارداد منطقی است.
از سوی دیگر حق کمیسیون بنگاه نیز بر عهده شماست.