مشاوره حقوقی رایگان - خرید کالا با جنس ضعیف

سلام
من قبل از عید به یک مغازه مراجعه کردم و با توصیه و تعریف زیاد و پیشنهاد تاکیدی فروشنده دو ست چمدان برای خودم و خانمم خریداری کردیم با این که اول نظرمون روی مدل و برندهای دیگر بود ولی طبق اظهارات فروشنده و بررسی مدل های دیگر ایشون به ما با اطمینان مدل دیگری رو پیشنهاد دادند و گفتند این محصول کیفیت بسیار بهتری داره و هم اینکه ادعا کردند جنس بدنه پروکربنات نشکن است و از پروپرپلین خیلی بهتر هست و خلاصه که نظر مارو رو روی خرید این محصول قطعی کردند ما به خاطر حرف و تعریف و تایید ایشان محصول رو خریداری کردیم و‌چون ست میخواستیم دو دست هم خریداری کردیم
وکالا دارای گارانتی هم بود
ولی همون چند روز بعد سفر رفتیم و در همون سفر اول یکی از چمدان ها شکست و ما اصلا ندیدم بعد داخل هتل متوجه شدیم جای خیلی توی چشم نبود و بسیار متعجب شدیم
حالا با توجه به این موضوعات شرکت میگوید در صورتی کالا رو‌تعویض میکنم که 30 درصد از آن کسر کند یا مجبوریم رضایت بدهیم به تعمیر من به خاطر کیفیت قطعا بد و‌خلاف اون چیزی که عنوان شده نمیخواهم دیگر این چمدون رو میتونم شکایت کنم و‌ چی کار باید کنم و‌ میتونم چه حق و حقوقی داشته باشم؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید به استناد خیار عیب یا تدلیس به ظرفیت فروشنده طرح دعوی فسخ مطرح نمایید