مشاوره حقوقی رایگان - بی اعتنایی به وظایف زناشویی و تهمت به اعتیاد

سلام همسر من به خاطر حرف مردم هر روز مشکل ایجاد می‌کنه و از وظایف زناشویی دوری می‌کنه یک ماه است منزل را ترک کرده و تهمت اعتیاد میزنه و همیشه پیش اطرافیان مرا تحقیر می‌کنه و الان از من شکایت کرده و درخواست طلاق به خاطر اعتیاد ولی من مصرف مواد ندارم چیکار میتونم بکنم لطفاً راهنماییم کنید تو بد شرایطی هستم به خاطر کارهای نکردم همیشه سرزنش میشم

پاسخ ها :

نامدار فرهنگیان

جناب آقای نامدار فرهنگیان :

سلام همین موارد در دادگاه مطرح کنید نتیجه میگیرید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام بدوا اظهارنامه سپس دادخواست عدم تمکین مطرح کنید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

برای اثبات اعتیاد به پزشکی قانونی ارجاع می شوید

علیرضا صفری

جناب آقای علیرضا صفری :

برای ترک وظایف زناشویی شما میتوانید دادخواست الزام به تمکین را مطرح بفرمایید و در مورد درخواست طلاق زوجه تا زمانی که موضوع اعتیاد برای دادگاه ثابت نشود رای به طلاق صادر نخواهد شد.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
اگر اعتیاد ندارید ، نگران نباشید
بهتر است با پا درمیانی ریش سفیدان موضوعات خود را حل کنید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بار اثبات ادعا مبنی بر اعتیاد به عهده همسر شماست و شما نیز امکان طرح دادخواست الزام به تمکین خواهید داست