مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام دو سال پیش یه نفر به ازای باری که از من خرید یه عدد چک به من داد و همون موقع استعلام صیادی شو گرفتم وضعیتش قرمز بود به اون کسی که چک رو ازش گرفتم گفتم که این چک وضعیتش قرمزه پاس نمیشه اون گردن نگرفت میگف صبر کن پاس میشه و ثبت میکنه الانم گردن نمیگیره میگه مشکله خودته میخاستی چک نگیری خودت برو شکایت کن و هنوزم ن چک به نامم ثبت شده ن وضعیتش سفید شده هنو قرمزه الان من میتونم از اون کسی که ازش این چک رو گرفتم شکایت کنم؟ یا فقط از صاحب چک میتونم شکایت کنم؟ از اون شخصی که ازش چک گرفتم هم یه حساب دفتری دارم فقط که مقدار بار برده و پول گرفته شده رو نوشتم ممنون میشم راهنماییم کنید? و میتونم ازش درخاست خسارت این دوسالمو کنم مبلغ پول بیشتر شه یا نه؟ از طرف هم فقط شماره تلفن دارم

پاسخ ها :

مرتضی خدابخشیان

جناب آقای مرتضی خدابخشیان :

سلام با طریقی امکان پذیر هست حتما به وکیل حاذقی در شهر خود مراجعه کنید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام به دلیل اینکه چک ثبت نشده میتونید دادخواست مطالبه وجه به استناد سند عادی ثبت کنید و از اونجایی که چک صیادی بوده و احتمالا مسی که چک گرفتید ازش پشتش رو امضا نکرده فقط میتونید به استناد حساب دفتری طرف دعوی قرا بدینش

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت صاحب چک ودهنده چک بدهید،خسارت تاخیر تادیه از تاریخ ثبت دادخواست تعلق میگیرد

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
اگه چک ‌صیادی باشه که بانکها از سال1400 به بعد تحویل دادن باید در سامانه ثبت بشه تا چک محسوب بشه اگه چک ‌شما از این نوعه باید در دادگاه دادخواست مطالبه وجه علیه صاحب چک بدین،بانکها معمولا گواهی عدم ثبت چک در سامانه صیاد میدن،اون را هم ضمیمه کنین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
شما باید دادخواست مطالبه وجه و خسارت تاخیر تادیه به طرفیت خریدار کالا اقامه نمایید
و ابتدا اظهارنامه برای ایشان ارسال نمایید
و ..

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طریق چک بعنوان سند عادی دعوی مطالبه وجه مطرح نمایید