مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار بازنشسته

باسلام
من با23 سال کار به علاوه 2سال خدمت و سختی کار در شرکتی که الان ازطرف اداره تامین اجتماعی حقوق 35 روزه به من میدهند دوسال پیش بازنشسته شدم
شرکت درخواست نیاز کرده برای بازگشتم
آیا قانون کاربازنشستگان به من این اجازه رو میدهد و ممنوعیتی برای بازگشت من وجود ندارد؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید