مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت

سلام خسته نباشید ببخشید یه سوال داشتم شخصی از برنامه ایمو به همسرم پیام می‌داده حالا همسرم گفته طرف می‌دونه کیه طرف شمارش نیست می‌تونم ثابت کنم کار کیه ایموش بدون شماره است

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باراثبات ادعا بررعهده شمااست اگر مدرکی دارید شکایت کنید نرم افزار ردیابی پیام رسان ایمورا نصب کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام صرف ادعامثبت مدعانمی باشدشمابایستی ثابت نماییدونیازبه دلیل ومدارک محکمه پسنددارید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دلیلی برای اثبات ادعایتان دارید می‌توانید تحت عنوان مزاحمت برای نوامیس شکایت مطرح کنید

هانیه حاجی زاده

هانیه حاجی زاده :

با سلام اگر دلایل قطعی دارید میتوانید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

باید مدارک داشته باشین تا شکایت کنین

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر این گونه مسائل مسالمت آمیز حل و فصل شود و کار به قانون نکشد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

پیام‌ها اگر حاوی مطالب غیر اخلاقی یا فحاشی می‌باشد می‌توانید از طریق دفاتر خدمات قضایی علیه نام برده شکایت نمایید. توجه داشته باشید می‌بایست مدارک و ادله کافی علیه فرد مذکور به مرجع قضایی ارائه دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
اما ممکن مقام قضایی دستوری در این خصوص صادر نکند....