مشاوره حقوقی رایگان - حساب بانکی متوفی

با سلام و خسته نباشید. پدر بنده برج 9 سال 1395 از دنیا رفتند. ایشان به بنده در بیمارستان گفتند پدرت رو اینجوری دیدی؟من خیلی دارم... همین صحبت را با مادرم چندی بعد انجام دادند. اما ما از او در مورد داراییش سوالی نکردیم. ما می‌دانستیم که قطعه زمینی دارد. اما منظورشان پول نقد بود. بعد از فوتشان انحصار وراثت انجام دادیم. زمین را تقسیم کردیم. اما برای حساب بانکی دادگاه می‌گفت ما نمی‌توانیم نامه ای به بانک مرکزی بزنیم برای اطلاعات حساب متوفی. بنده تقریبا تمام بانک. ها رو رفتم با مدارک مورد نیاز اما بانک ها میگفتند اینجا حسابی ندارد.چندی پیش پیامی دریافت کردم از بانک سپه مبنی بر راکد شدن حساب قرض الحسنه و تمدید آن حساب. که با توجه به رویت شماره حساب متوجه شدم حساب پدرم است.مادرم به بانک رفتند و به ایشون گفتند که یک میلیون حساب دارد. این یک میلیون تومان از کجا آمده داخل حساب پدرم؟ در صورتی که بانک سپه و همه ی بانک هایی که در حال حاضر زیر مجموعه سپه هستند به ما گفتند پولی ندارد؟ آیا قابل پیگیری است؟ آیا امکان دارد اطلاعات نادرستی به ما ابلاغ کرده باشند برای جلوگیری از سوء استفاده ؟ چون بعضی از بانک ها میگفتند باید نامه از دادستان یا قاضی بیاورید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام موضوع شما پیچیدگیهای خاص خودش را دارد که در قالب پرسش و پاسخ نتیجه نمیگیرید نیاز به مشاوره تلفنی یا ملاقات حضوریست