مشاوره حقوقی رایگان - حکم خرید مال غیر

سلام بنده زمینی از یک شخصی خریدم وبعد مدتی به شخص دیگری فروختم حالا بعد فروش متوجه شدیم که زمین صاحب دیگری هم دارد وخریدار ازمن شکایت کرده است حالا میخواستم بدونم که لازمه من هم ازکسی که خریدم شکایت کنم یا اینکه خود دادگاه برای اون شخص احضاریه میفرسته ؟

پاسخ ها :

بهاره پورولیخان نوخندان

سرکار خانم بهاره پورولیخان نوخندان :

سلام بله باید بررسی بشه آیا فروشنده اصلی یک زمین رو به شما و اون خریدار فروخته ؟؟اگر اینگونه باشد تحت عنوان انتقال مال غیر یا معامله معارض باید شکایت بشه