مشاوره حقوقی رایگان - خرید و ماشین عدم امکان تعویض پلاک

سلام من یه ماشینی خریداری کردم و وکالت بدون زمان دارم وقتی بردم برای تعویض پلاک افسر راهور بهم گفت موتور تعویض شده و شماره ای که روی بلوک ماشین هک شده دستکوب و یکی دوتا شمارش از بقیه متفاوته.خریدار حین معامله و تو قولنامه نگفت که این کارو کرده.متاسفانه کل پول هم قبل از تعویض پلاک به فروشنده پرداخت شده الان که امکان تعویض پلاک نیست و افسر بازدید کننده هم آب پاکی رو ریخته رو دستمون باید چیکار کنم؟میتونم شکایت کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
امکان فسخ قرارداد بیع وجود خواهد داشت
شما باید دادخواست فسخ قرارداد اقامه نمایید از بابت خیار عیب و تدلیس

شما می توانید قرارداد را فسخ ننمایید و مطالبه خسارت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و با ارسال اظهارنامه فسخ قرارداد را اعلام کنید و سپس دادخواست تایید فسخ قرارداد بدهید