مشاوره حقوقی رایگان - راه استفاده از ملکی که در حین بازسازی مورد شکایت قرار گرفته تا زمان دادرسی رها شده

سلام قرارداد بازسازی ملکی بسته شده، ( بین کارفرما ،و نماینده از شرکتی ) شکایتی از طرفین به دادگاه حقوقی مطرح شده. اول نماینده شرکت کا را رها کرده و ارایه دادخواست داده که دادگاه حکم داده، حق فسخ نداشته .سپس کارفرما دادخواست ضررو زیان و.....داده .دادگاه چندین ماه طول داده حالا بعد پنجاه روز وقت دادرسی داده آیا کاری میتوان کرد در این مدت ملک نیمه کاره رها شده .توسط فرد دیگری بازسازی شود ؟ به ازای هر ماهی که بلاتکلیف رها شده ضرر و زیان زیادی متوجه کارفرما میشود. آیا ملک را نباید دست کاری کرد تا دادرسی شروع شود ؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

تامین دلیل میشد و ادامه کار با قاضی صحبت کنید