مشاوره حقوقی رایگان - خانه

سلام و وقت بخیر
پدرم 40 سال پیش در زمان ازدواجم خانه ای برایم می گیرد و من در انجا زندگی می کردم وایشان در این مدت درخواست مبلغ خانه را نکرده بودند و من نیز فکر می کردم لطف پدرانه بوده و الان با وام بانکی و اورده خود صاحب خانه بزرگتر در منطقه ای بهتر شده ام متاسفانه پدرم درخواست مبلغ خانه 40 سال پیش را دارد خواستم از لحاظ حقوقی بنده را راهنمایی بفرمایید که مبلغ باید پرداخت شود یا ....

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است نمبتواند وجهی مطالبه کنند اگر اظهارنامه ارسال نکرده است.