مشاوره حقوقی رایگان - خلع ید و مطالبه خسارت قراردادی و اجرت المثل

سلام ملکی خریدیم قرار شد برج چهار تخلیه و تحویل بدهد و روزانه بابت دیرکرد 500هزار در قرارداد ذکر کردیم حالا برج 11 اظهار نامه فرستادم که یا ملک رو تحویل بده یا ملک رو با خسارت های قراردادی و اجرت المثل و هزینه دادرسی میخوام به اظهارنامه جواب نداد و من شکایت کردم بعد از شکایل فروشنده کلید رو به بنگاه میده و تخلیه میکنه کارشناس هنگام بازدید و جواب به دادگاه نوشته که ملک در تصرف فروشنده نیست حالا دادگاه شکایت من رو رد کرده در حالی که نزدیک 8ماه استفاده کرده حالا من چی کار کنم

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما بایستی با ادله و مدارک اثبات نمائید که ملک در تصرف فروشنده بوده است و فروشنده دیر ملک را تحویل داده است.