مشاوره حقوقی رایگان - فرار از خانه

سلام من دختری 16 ساله دو ساله با یک پسری که فامیلمونه ارتباط داشتم و همدیگرو دوست داشتیم 3 بار خواستگاری اومد خانواده ام مخالفت کردن و به زور خانواده صیغه یک مرد 32 ساله در اومدم و من راضی به این ازدواج نیستم همش کتکم میزند و دوسش ندارم و ...
من هم میخوام با این پسری ک همدیگر رو میخواهیم فرار کنیم
اگه میشه بگید حکم قانون چی هست؟
و اگر بگم من راضی به فرار شدم کسی مجبورم نکرده است.

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما هم‌اکنون شوهر دارید و اگر با پسر فامیل فرار نمائید به اتهام جرم رابطه نامشروع تحت پیگرد قانونی قرار خواهید گرفت.

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام پرسشگر عزیز اصلا چنین کاری را توصیه نمی کنم، از مشاور برای حل صحیح مشکلات خود کمک بگیرید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام عزیزم قبل از هر تصمیمی بایک مشاور صحبت کن

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر صیغه موقت است می توانید قطع ارتباط کنید.
فرار راه حل خوبی نیست و مشکل پیش میاد