مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن رضایت

باسلام من خانمی را صیغه کردم بعد از شکایت اون خانم به دادگاه خانواده بابت مهریه متوجه شدم که ایشان حتی عده نگه نداشته نامه گرفتم برای استعلام طلاق نامه قبلی بچه سیزده ساله دختر داره که کلی گریه ناله کرد من هم رضایت دادم و پیگیری نکردم و بعد از چندماه استعلام از کمیته امداد متوجه شدم که این خانم حتی از شوهر قبلی جدا نشده بود که صیغه بنده شده و تاریخ صیغه نامه را هم دستکاری کردند حالا سوال من این هستش آیا میتونم رضایت قبلی را پس بگیرم یا شکایت جدید انجام بدم در ضمن مهریه خانم را کمال تمام که پانزده سکه بود دادم لطفاً راهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

اگر چنین بوده و شما اطلاع نداشته اید می توانید شکایت وی را بکنید