مشاوره حقوقی رایگان - تقاضای خسارت آسیب بدنی

سلام علیکم
من بازنشسته تأمین اجتماعی هستم در حین کار بعنوان مشاور بعلت حادثه برق گرفتگی دچار سوختگی شدم و میزان خسارت بدنی اینجانب توسط پزشکی قانونی 17 درصد تعیین گردیده است آیا میتوانم از تامین اجتماعی خسارت بگیرم؟! ممنون از راهنمایی شما?

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

کارفرمای شما باید پاسخگو باشد چون حادثه در حین کار بوده البته بیمه نیز خسارت درمانی شما را پرداخت مینماید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 1420 مربوط به سازمان تأمین اجتماعی در این خصوص تماس حاصل فرمائید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از تامین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید

به نظر چنین امکانی وجود ندارد.