مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

4 سال بیش احظاریه از طرف وکلای شرکت خودروساز لیزینگ به بنده ارسال گردیید، بابت پرداخت نکرده قسط های ماشین که چک رو برگشت زده بودن،
1.اصلا من تا حالا درخواست چک نکردم
2.من ماشینی اصلا بعنوان خرید قسطی نداشتم که هیچ اصلا بابت خریدش اقدام هم نکردم.
3. بانک صادر کننده چک که من پیگیر شدم.اولش زدن زیرش گفتنند،که مگه این دستخط شما نیست .گفتم چرا ولی این مال خیلی وقت بیشه بعدش من اصلا برگ های درخواست چک هم تحویل نکردم انداختمش جلوی زمین،اونم هم مال بانک شهرستان منوجان هست نه استان بندر عباس ،
بعد از پیگیری زیاد ،مشخص شد متصدی(کارمند مسول خودت بانک) با همکاری یه باند خرید ماشین لیزینگی برای قاچاق گازوئیل و بنزین به نوار مرزی و به کشور پاکستان میدادن،،
من رفتم دنبال همون بنگاه ماشین ،که واسه خرید قسطی ماشین به نام من،که درگیر شدیم..
خلاصه منو تهدید به مرگ کردن..بعد پیگیری های امثال بنده 862 نفر بودن که با همکاری هم دیگه شخص اصلی رو دسگیر و تحویل مراجعه قضای شد..حالا بعد از 4سال پیگیر شدم بابت رفع مسدودی تمامی حساب های خودم..گفتنند باید چک رو پرداخت کنید ..اخه نامسلمانان مجرم شخص مهرض شد و بابت ماشین ها قرار شد با پرداخت 9میلیارد مسله حل بشه..
مگه بنده نه مجرم بودم و نه ماشینی خریدم که بابت پول بدم ..
5. وکلای مدافع حقوقی شرکت خودروساز گفتنند باید شاکی بشی .گفتم شدم .گفتنند که اسمت نیست.
شما بنده رو راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اظهار نظر دقیق مستلزم بررسی ادله مدارک و شواهد است، اگر کسی نسبت به شما جرمی انجام داده میتوانید شکایت کنید. تهدید جرم است