مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام، مادر من چندماه قبل از دنیا رفتن و پدر ایشون یعنی پدر بزرگ بنده یکسال قبلتر از مادرم از دنیا رفته بودن ولی قبل از فوتشون خانه و املاکشون رو به نام همسرشون یعنی مادربزرگم کرده بودن حالا چندروز قبل مادربزرگم از دنیا رفتن میخوام ببینم از این املاک به من و خواهروبرادرم ارث تعلق میگیره یانه؟درضمن ما 4تا خاله و یک دایی هم داریم که همه در قید حیات هستن

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام چون اموال بنام مادر بزرگ بوده و مادربزرگ بعد از مادرتان فوت کرده به شما ارثی نمی رسد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
بله وراث مادرتان محسوب می شوید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه مادر شما قبل از مادرش از دنیا رفته به مادر شما ارث نمی رسد و پدربزرگ شما نیز در زمان فوت اموالی نداشته است.