مشاوره حقوقی رایگان - ادعای خرید ملک ارثی توسط یکی از ورثه

با سلام خدمت وکلای عزیز.پدربنده چهارماه به رحمت خدارفته .پدربنده دراسال 93پنج تامغازه ش رابین ما سه تابرادروسه تاخواهرتقسیم کردسهم هردختر1/85سانت در12متروهرپسری3/70در12متر.حالایک برادرمان یک قولنامه عادی باخط خودپدرم اورده وادعامی کند که پدرسال81مغازه شمادوخواهربه من فروخته و مغازه ای که به برادرمان که ادعا میکند بامغازه ما دوتاخواهریک سهم دخترفاصله هست وپدرمان قولنامه مارادربنگاه نوشته وقیدکرده که مغازه رابه مافروخته .آیا قولنامه بنگاهی معتبراست یادستی؟
آیاراهی هست که بتونیم مغازه مان راپس بگیریم؟ در قولنامه برادرم قیدکرده که مبلغش کامل دریافت نمودم وقیدکرده تازنده ام حق تصرف فروش نداردومغازه ازاول درتصرف پدر بع آن به تصرف برادرم هست حالاچکارکنیم قولنامه آن فقط یک شاهد دارد آن هم خواهرکوچکمان بوده که آن موقع مجردبوده وازسهم آن گرفته نمیشه.وقولنامه ماراهیچ یک ازبرادروخواهرها به عنوان شاهدامضانکردن .آیا پولی خرج کنیم نتیجه ی می گیریم یانه؟

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، اطهار نظر دقیق مستلزم بررسی مدارک دارد