مشاوره حقوقی رایگان - حقوق جانبازی

باسلام،من سربازارتش نیروی زمینی بودم ودرراه برگشت به خونه باماشین خودم که لباس سربازی به تن داشتم تصادف کردم ویک ماه دربیمارستان بقیه الله گذراندم پای من شکست وگیج گاه سمت چپ ضربه خوردوارتش به من 12درصد جانبازی دادو24000000میلیون ریال سال 90فکرمیکنم به من دیه دادن آیامیتونم از12درصدجانبازی حقوق دریافت کنم،ممنونم ازسایت خوبتون

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام دوست عزیز پرسشتان غیر حقوقیست و برای دریافت پاسخ مطمئن تر از ارگان مربوطه پیگیری کنید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام از بنیاد شهید پیگیری کنید