مشاوره حقوقی رایگان - معامله بدون قولنامه

سلام ببخشید من یک خودرو زانتیا رو به یک نفر فروخته ام ولی پول نقد دریافت نکرده ام .مقداری وسایل خانگی و یک پراید نامه اوراق دریافت کرده ام. الان به مشکل خورده ایم برای ماشین خودم قولنامه نوشته ایم این ولی برای پراید قولنامه ای ننوشتیم.الان چی کار کنم .میتواند ادعای پراید را بکند.لطفا راهنمایی کنید ممنون از برنامه خوبتون.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
امکان بروز مشکل وجود دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله می‌تواندقرارداد مورد مطالعه قرار بگیرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بله می تواند مدعی پراید شود.
در خصوص فروش خودرو زانتیا هم مطابق مبایعه نامه عمل می‌شود. اگر می بایست پولی پرداخت کند محکوم به پول می‌شود اگر قرار شده وسایل خانه داده شود محکوم به دادن آن‌ها می‌شود.

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

کار بسیار ناپخته‌ای انجام داده‌اید صحت اسناد و مدارک نیاز به بررسی دارد عدم تنظیم قولنامه برای پراید ی‌تواند برای شما مشکلی ایجاد کند

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به مفاد قولنامه دارد
در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید