مشاوره حقوقی رایگان - تنزل مقام و پست از معاون اداری مالی به کارشناس مسئولی

بنده 6 سال به عنوان معاون اداری ومالی مدیریت مشغول فعالیت بودم اکنون حراست مدیریت را با حفظ سمت جایگزین بنده نموده
وپست سازمانی بنده را به کارشناس مسئول کاهش داده اند میتوانم شکایت کنم ؟چکونه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در این خصوص اختلاف نظر در رویه قضایی دیوان عدالت اداری وجود دارد ولیکن تنزل پست از اختیارات بالاترین مدیران دستگاه است و تنزل بدون کسر حقوق و رتبه و مزایای آن سمت بلامانع می‌باشد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
خیر بدون کاهش رتبه و حقوق منعی ندارد .
موفق باشید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام اگر طبق قانون کار هستید شکایت خود را به اداره کار اعلام نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از عالی ترین مقام اجرایی اداره متبوع خود درخواست دهید