مشاوره حقوقی رایگان - پس گیری ملک

پدر بنده حدودا 35 سال پیش 250 متر از زمین شراکتی بین خود و برادرش را پس از مجادله های فراوان و طی جلسه ای بین بزرگتر های فامیل بصورت دست نویس در ازای یک وانت پیکان معاوضه می‌کند، پس از این معاوضه نامه از تهران آمده بوده که می‌توانید ملک خود را پس بگیرید. الان ارزش 250 متر حدودا 30 میلیارد تومان است آیا می‌توان ملک را برگرداند ضمنا پدر من 3 سال است فوت کرده اند

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام باید مدارک بیشتر بررسی گردد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما مبهم است نامه از کجا آمده است دلایل و مستندات باید بررسی شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد