مشاوره حقوقی رایگان - دیدار پدر مادر

سلام اگر فرزند نخواهد پیش کسی که حضانت بااوهست نخواهد برود وبماند وفردمانع بزوربردن بچه شود ولی ملاقات بابچه رو ممانعت نکند آیامیشود حضانت فرزند روگرفت فرزندبه سن 7 سالگی هم رسیده ولی قاضی تا9سالگی حضانت رابه مادر داده ولی بچه الان 5 ماه است خانه مهروالدین بردم بامادرش نرفته حتی یکشب پیش ایشون بماند وفقر ملاقات باهم دارن الان بااین شرایط میتوانم حضانت فرزند دخترم راازایشان بگیرم ازدادگاه برام ابلاغیه اومده که برای تحویل فرزند برم تواین دادگاه میتونم درخواست کنم حضانتشو بگیرم

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام دادخواست سلب حضانت دهید و شرایط را توضیح دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این مورد از دلایل سلب حضانت نمی‌باشد

اما با توجه به اینکه دادگاه محترم در این خصوص صلاحیت بچه را در نظر می‌گیرد می‌توانید از طریق مرجع قضایی درخواست دهید تا پیگیری شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند به صرف آنچه در سوال آمده است سلب حضانت خیر
دادخواست مطرح گردد
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

شما بچه را به مکان ملاقات ببرید اگر بچه نرفت برگردید.
خیر. یکبار رای صادر شده باشد نمی توانید دوباره دادخواست بدهید.