مشاوره حقوقی رایگان - وثیقه فیش حقوقی

باسلام
دردادیاری ازهمسر بنده وثیقه خواستن که همسرم فیش حقوقی گذاشت الان برم ابلاغیه دادگاه اومده 500کیلومترمسافت دارم میتونم لایحه بدم ؟
مشکلی برای حقوق همسرم پیش نمیاد اگه حضوری نرم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

لایحه دفاعی از طریق دفتر خدمات قضایی تقدیم نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید حضورا بروید و از خود دفاع کنید. اگر خودتان نمی توانید ، در آن شهر وکیل بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است حاضر شده و از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید