مشاوره حقوقی رایگان - سایت و شرط بندی

سلام تورو خدا کمکم کنین بنده تو یه سایت شرط بندی عضو بودم واریز برداشت از کارت خودم داشتم همش هم باختم از یه شهر دیگه یه خانوم از حسابش دویست هزار تومان به حساب من اینترنتی واریز شده به کارت بنده ایشون رفته شکایت کرده الان پلیس فتا حساب من رو مسدود کرده میخوام بپرسم اخرش چی میشه ابلاغیه هم در سامانه ثنا نیس برای من ...ممنون از اساتید بزرگ

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

آخرش باید رضایت شاکی بگیرید تا حساب باز بشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید منتظر باشید تا پرونده شما در مراجع قضایی مورد رسیدگی قرار بگیرد در صورتی که اولین بارتان باشد اصولاً تعهد مکتوب از شما اخذ و حساب شمارفع مسدودی خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به مرجع دستور دهنده مراجعه کنید
باید حاضر شده و از خویش دفاع نمایید

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام شما باید اثبات کنید که مطلع نبوده اید و عدم سونیت خود را اثبات کنید