مشاوره حقوقی رایگان - توقیف موتور در داخل کلانتری و عدم ارسال به پارکینگ

سلام، چندروز پیش موتورم به سرقت رفته بود که بعد از اعلام سرقت، دیروز پیام اومد که موتور مسروقه شما پیدا شده و جهت دریافت و پیگیری پرونده به کلانتری مراجعه کنید، امروز رفتم کلانتری وافسر تجسس کارهای ترخیص رو انجام دادن وگفتن که رفع توقیف انجام شد ولی وقتی تماس گرفتن با رئیسشون، ایشون گفت که بگو شنبه بیاد پیش خودم وموتور رو به من ندادند یعنی اولا2، 3روز بعد کشف موتور به من اطلاع دادن و دوما موتورم داخل خود کلانتری نگهداری میشد و به پارکینگ اعزام نشده بود، ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که فردا بروم مجدد دنبالش یا با197تماس بگیرم یا؟

پاسخ ها :

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق دستور رئیس کلانتری عمل نمایید در صورتی که ممانعت از ترخیص نمودند از طریق مراجع بالاتر پیگیری بفرمایید