مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن فرزند از خانه

سلام وخدا قوت بنده یک جوان 21 ساله پسر هستم که شاغل هستم ولی به دلیل فوت پدرم در 5 سال گذشته وکینه ای که خواهروبرادرهایم درگذشته از من داشتند خانواده ام تقریبا به بهانه ها ودعواهای مختلف من را از خانه بیرون کرده اند ومن جایی وکسی را ندارم که برم به نظرتون یه جوون مثل من با این خانواده چه باید کند

پاسخ ها :

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

اگر خانه جزو ماترک پدرتان باشد و شما در آن سهم الارث دارید این حق را ندارند می توانید شکایت ممانعت از حق مطرح کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر ترکه ای وجود دارد میتوانید سهم الارث را بگیرید البته بهتر است ریش سفیدی را واسطه کرده و سازش کنید

محسن قربانی

محسن قربانی :

می‌توانید سهم الارث خود را مطالبه نمایید

عباس کاریزی

جناب آقای عباس کاریزی :

سلام . در صورتی که مرحوم پدرتان اموالی داشته اند ، تقاضای تقسیم نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
اگر از آن خانه سهم‌الارثی را دارید در واقع آن خانه متعلق به شما می‌باشد.
در همین راستا می‌توانید مطالبه سهم‌الارث خود را از آن خانه از طریق مراجع قضایی داشته باشید.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اگرمنزل پدری جزو ماترک وی محسوب است، تقاضای مطالبه سهم الارث خود به طرفیت سایر وراث را مطرح نمایید.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام اگر منزل متعلق به پدرتان بوده برای دریافت سهم الارث خود اقدام کنید