مشاوره حقوقی رایگان - چک

قاضی بعداز شکایت اینجانب علیه صاحب چک پرونده بنده را به شهر صاحب چک ارجاع داده درصورتیکه چک در محل زندگی من برگشت خورده ایا این کار قانونی هست وراه حلی برای این کار وبرگشت پرونده به شهر محل زندگی من وجود دارد

پاسخ ها :

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

خیر شما حق داشتید در محل برگشت چک طرح دعوی کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
ضمن لایحه مورد مذبور را به مقام قضایی محترم اعلام کنید

هانیه حاجی زاده

هانیه حاجی زاده :

سلام خیر و با لایحه به اطلاع ایشان برسانید

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

لایحه بدهین دادگاه خودتون ارسال کند به استناد گواهی عدم پرداخت در محل شهر خودتون

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در قالب لایحه به صلاحیت دادگاه محل دریافت گواهینامه عدم پرداخت چک اشاره بنمائید.