مشاوره حقوقی رایگان - پیامک

با سلام پیامکی اومده برام اومد با عنوان شکوایه برای شما ثبت شد. کسی ازم شاکی نیست نه همچین چیزی فقط یه لینک داره که کد ملی و شماره همراه میخاد و بعد زدم یه برنامه گفت دانلوند کنید با اون ادامه بدید منم نرفتم ادامه شو ایا کلاه برداری هستش یا یا شکوایه؟؟

پاسخ ها :

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

قطعا کلاهبرداری است برنامه را از گوشی خود حذف کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
کار خیلی خوبی کردید که اعتنایی به این پیامک کلاهبرداری ننموده‌اید.
توجه داشته باشید کلیه ابلاغیه‌ها از سوی قوه قضائیه، تنها با سرشماره ADLIRAN صورت می‌گیرد.