مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت مغازه جوشکاری و آهنبری

با سلام خدمت وکلای گرامی
در فاصله 30 متری ما حدود 4و 5 سالی یه مغازه باز شده که هم کار جوشکاری و هم آهنبری میکنه که سر و صدای زیادی داره و ساعت کاری هم براش تعریف شده نیست گاهی تا ساعت 23 شب و بیشتر کار میکنه حقیقتا آسایش از ما گرفته و نمیدونم باید چیکار کنیم لازم به ذکر که ما حدود 45 سال در این محل ساکنیم
حال این که فاصله این جور مغازه ها با محل مسکونی چقدر باید باشد ؟
و اینکه اگه من شکایت کنم آیا قانون دستور به انتقال مغازه به خارج محل سکونت میده یا نه ؟
ممنون اگه راهنمایم کنید

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
از لحاظ قانونی نبایستی چنین مشاغلی در این حد فاصلِ منازل مسکونی قرار گیرند و مخل آسایش عمومی شوند.
ابتدا می‌توانید از طریق اتحادیه مربوطه وارد عمل شوید.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بله میتوانید اقدام کنید معمولا مجوز کسب و کار های اینچنینی باید خارج از محدوده منازل مسکونی باشد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

شکایت رفع مزاحمت مطرح نمایید