مشاوره حقوقی رایگان - تغيير كاربری

بنده ١٠ سال پيش يک قطعه زمين را كه می بايست ٣٥٠٠ متر تغيير كاربری می دادم ١٢٠٠ متر تغيير كاربری داده ام و كارم را كه كارواش و در حريم شهر است انجام دادم اكنون اگر به جهاد مراجعه كنم برای پرداخت مابقی ٢٣٠٠متر ايا به قيمت همان ١٠ سال پيش محاسبه می شود يا قيمت روز

پاسخ ها :

هزینه تغییر کاربری زمین تغییر کاربری جهاد کشاورزی قوانین تغییر کاربری