مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو از شرکت خودروساز

من مبلغ 500 م کل هزینه خرید خودرو در فروش فوری 90 روزه شرکت خودروساز را در مهر ماه 1402 واریز کردم تحویل 25 دی ماه اعلام شد پیش فاکتور هم شد و وارد مرحله فاکتور شد ولی یک هفته قبل فاکتور شدن تاخیر اعلام شد که اسفند و دوباره تحویل نشد الان فروردین 1403 اعلام شد خرداد تحویل میدن.من کلیه شرایط عمومی و اختصاصی را در زمان ثبت نام خودرو داشتم ولی متاسفانه اردیبهشت ماه 1403گواهینامه من اعتبار تمام میشود و به علت بیماری امکان تمدید گواهینامه را ندارم آیا خودرو ساز حق دارد از تحویل خودرو به دلیل از بین رفتن شرط اعتبار گواهینامه قرارداد را فسخ نماید؟ فقط در یکی از نکته های قرارداد ذکر شده در صورت مشاهده هرگونه مغایرت در شرایط احراز خریدار (شرایط عمومی و اختصاصی)در هر مرحله تا قبل از تحویل خودروثبت نام متقاضی کان لم یکن تلقی میگردد.

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر نوشته داشتن گواهینامه شرط ثبت نام هست موردی ندارید اما اگر زمان تحویل هم شرط باشه چون تاخیر مستند به فعل خودروساز هست باید اجرا بشه