مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارایه نظریه حفا برای رسمی شدن ناجا

سلام ،پسر من استخدام 2712/97هست 3 اسفند 5 سالش تمام شده، بعداز پایان آموزشگاه چندباری با یک دختر پیامک رد و بدل کردن که بعد از ان قضیه من متوجه شدم و من دست به کار شدم وبراش زن گرفتم الان که زندگی و زن داره و یک بچه تو راهی حفا نظریه منفی داده والان 35روز است که خدمت نرفته و تسویه هم نکرده واسفند حقوق نگرفته ،میخام بدونم الان گناه زن و بجه تو راهی اون چیه که وقتی مجرد بوده جند روزی ارتباط پیامکی داشته ،الان باید چکار بکنه لطفا راهنمایی بفرنایید، که آیا راهی هست که پسرم دوباره برگرده به خدمت ،یا نه ،چون واقعا زندگی اش در خطر متلاشی شدن هست آیا از راه دیوان عدالت میتوانیم اقدامی بکنیم؟

پاسخ ها :

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام به ارگان مربوطه مراجعه و کسب اطلاع نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قرارداد 5 ساله بوده و تمام.
فقط مگر فرمانده ناجا دستور بدهد دایم شود

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
امکان پیگیری از طریق دیوان وجود دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مدرکی برای اثبات ادعایتان دارید از طریق دیوان عدالت اداری بر اساس رزومه شغلی و رسته نظامی اقدام نمایید

علی تقوی

جناب آقای علی تقوی :

باسلام ودرود بخاطر آن نبوده چون قراردادش تموم شده میتوانید به فرماندهی یا معاون منابع انسانی پیگیر شوید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
این امر را به نحو حضوری از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمائید.