مشاوره حقوقی رایگان - پرداخت جزای نقدی متوفی

با سلام پدر بنده به اتهام مشارکت در نزاع دسته جمعی به پرداخت جزای نقدی محکوم شده و پدر بنده فوت کرده است حال سوال من این است قرار موقوفی تعقیب صادر میشود یا ورثه باید این جزای نقدی را بپردازند با تشکر ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام شعبه اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب .
با تشکر.

پرداخت جزای نقدی متوفی پرداخت جریمه نقدی از اموال متوفی اخذ جزای نقدی از ورثه فوت محکوم علیه قرار موقوفی تعقیب مشارکت در نزاع دسته جمعی جزای نقدی