مشاوره حقوقی رایگان - دریافت اقامت و شناسنامه برای اتباع افغانستان

سلام و درود

یک سوال ازتون دارم اگر راهنمایی کنید ممنون میشم

خانمی حدود 25 سال سن داره و شهر قم زندگی می‌کنه

سال 91 با پاسپورت افغانستان وارد خاک ایران شد

سال 91 پاسپورت که منقضی شد دیگه به کشور خودش برنگشت

همون سال‌ها ساکن قم شد و برگ سرشماری بهش دادند گفتند فقط می‌تونید داخل قم زندگی کنید

اما پاسپورتش چند سال که منقضی شده

این خانم می‌خواد با یک آقای متأهل ازدواج کنه اما آقای متأهل به اداره گذرنامه مراجعه کرد بهش گفتند اگر بخواهید با اتباع افغانستانی ازدواج کنید باید همسر اول خودتون طلاق بدید

با شرایطی که توضیح دادم اگر به این چند سوال پاسخ بدید ممنون میشم

1 - چه مدارکی لازم هست؟

2 - حق‌الوکاله شما چقدر میشه؟

3 - آیا با گرفتن اقامت می‌تونه به طور قانونی با یک فرد متأهل ایرانی ازدواج کنه؟

4 - آیا بعد از ازدواج با اون آقای متأهل می‌تونه شناسنامه دریافت کنه؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اسناد و مدارک باید بررسی شود سپس اظهارنظر نهایی و قطعی انجام شود