مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن کارت بانکی توسط پلیس فتا

سلا.
ببخشید بنده اتباع هستم و مدت 2 سال است که از کارت بانکی یکی از شهروند ایرانی که دوستم هست استفاده میکنم و حدود یک ماه قبل با واریز شدن پول به حسابم از طرف صاحب کارم کارت مسدود شد و وقتیکه رفتیم بانک سپه گفت توسط پلیس فتا شیراز مسدود شده و وقتیکه به پلیس فتا محل مراجعه نمودیم اونها به پلیس فتا شیراز نامه فرستاد ولی تا اکنون هیچ خبری نشده و صاحب کارت هم میگه که دیگه پیگیر این مسئله نیست لطفا کمکم کنید. ممنون از شما

پاسخ ها :

مسدود شدن کارت بانکی توسط پلیس فتا مسدودی حساب بانکی پلیس فتا