مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری اینترنتی از حساب های بانکی شخصی (کارتهای بانکی)

تقریبا دو ماه قبل فردی طی تماس تلفنی بیان کرد که از بانک مرکزی تماس میگیره و گفت: شما برنده تسهیلات 15 میلیون تومانی خرید از فروشگاه های مختلف ( .... / هایپر .../ ... مارکت و ...) شده اید، نیاز به واریز هیچ مبلغی نیست و فقط صرفا یک سری اطلاعات باید صحت سنجی بشه.
بعدش با توجه به اینکه یک سری اطلاعات شخصی و شماره کارت بانکی و ... رو میدونست و اعلام کرد، ابتدا اعتمادم رو جلب کرد و با تکمیل اطلاعاتش پول ها رو از حساب هم به دو کارت مختلف فرستاد.
بلافاصله پس از طریق تنظیم شکوائیه (شکایت از صاحبان دو کارت بانکی مقصد) و پلیس فتا پیگیر شدم و مدارک بانکی رو هم پیوست کردم. متاسفانه یک از کارتها رو خالی کرده بودند و باهاش طلا خرید کرده بود که توضیحات کامل نام صاحبین کارت های مقصد، نام مالکین مغازه ها و ادرس مغازه ها، عکس مجرم و مبالغ خریداری شده توسط پلیس فتا به شکل دقیق به دادگاه اعلام شده است. یک کارت بانکی مقصد هم که هنوز موجودی داره، توسط فتا مسدود شده است. فعلا منتظر ابلاغیه دادگاه از جانب دادسرا هستم
هنوز دادگاه اعلام و ابلاغیه ای نداده

اولا میخواستم بدونم چقدر احتمال داره که من به پولم برسم؟
دوم اگر کارتی که پول داره موجودی ش در حدی باشه که بتونه کل مبلغ من رو به شکل کامل بپردازه، آیا امکان داره که قاضی همچین حکمی را بدهد؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مدارک و مستندات مربوطه پیرامون موضوع مطروحه می‌بایست تحت بررسی قرار گیرند.