مشاوره حقوقی رایگان - اغفال فرزند دختر

با سلام، مدتی پیش دختر 16 ساله من در مسیر منزل سوار تاکسی بین راهی می شود در بین راه فرد راننده با استفاده از کلمات فریبنده و نرم دخترم را اغفال و فریب می دهد و اول با او ارتباط تلفنی و پیام در شبکه های اجتماعی می گیرد و در مرحله بعدی در نبود اعضای خانواده با ورود به حریم خانه ارتباط لمسی و عاشقانه(بدون تعرض جنسی ) می گیرد ( البته با فریب و جلب رضایت دختر) و چندین عکس هم بعنوان گرو با هم می گیرند .
بعد از اطلاع خانواده کلیه خطوط و ارتباطات قطع و فرزندم را تنبیه نمودم که خودش هم عذر خواهی و ابراز پشیمانی و ندامت و فریب خوردن را دارد.
خواهشمند است راهنمایی فرمایید این موضوع را چگونه پیگیری نمایم که اولا شخص خطاکار دیگر مزاحم خانواده نشود.دوما تنبیه و به سزای اعمالش برسد تا برای اشخاص دیگر این مسئله را بوجود نیاورد.
باتشکر

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به اینکه دختر شما زیر سن قانونی است خانواده میتواند از آن شخص شکایت کند