مشاوره حقوقی رایگان - ادعای ربا

سلام ، من سال 99 یک ملکی به شریک سابقم فروختم و یک چک دریافت کردم که برای شخص دیگری بود . زمان سررسید چک صاحب چک گفتن پول ندارن و ما پول چک را دریافت نکنیم و ایشان با این پول کار کنند و ماهانه یک پولی به من بدهند . من هم قبول کردم و شش ماه اول ماه به ماه پول واریز میکردند اما بعد از آن دیگه پول نمیدادن و کلی زنگ میزدم بهشون که یا پول چک را بده یا اون پولی را که قرار گذاشتیم . که در نهایت یک مقدار پولی پرداخت می‌کرد. تا این که پارسال حدود شش ماه هیچ پولی نداد و من چک را برج 5 برگشت زدم و الان هم شکایت کرد ،
زمانی که فهمیده من شکایت کردم گفته من میام دادگاه و میگم این پول به من نزول داده و ماه به ماه هم سود دریافت می‌کرد و پرینت واریزی را هم می آورم
میخواستم‌ بدونم مشکلی برای من پیش می آید یا نه؟ چون خسارت دیرکرد چک هم محاسبه میشود ،درسته ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.