مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پاسپورت زیر هجده سال

سلام خسته نباشید
من برای تحصیل سال آینده می‌خواهم بروم ترکیه و متولد 1387 هستم و پدرم به خاطر یک سری مشکلات قانونی /مالی فراری و محجور مکان است و چهار سالی است که باهاش در ارتباط نیستیم میخواستم ببینم با اجازه ی مادرم که قیم فعلی من است میتونم از کشور خارج بشم؟

پاسخ ها :

خروج از کشور بدون اجازه پدر خروج از کشور زیر 18 سال خروج از کشور