مشاوره حقوقی رایگان - زمین ارثی

با سلام پدر بزرگم دوتا زن جدا از هم داشت که یکی روستا با زمین کشاورزی
دومی تو شهر و هرکدوم از بچهاش ماشین سنگین داده

بعد فوت عموهام که تو شهر بودن کل ارث فروختن برای مصرف مواد

پدرم بهشون گفت تا زنده هستم دستون میگیرم هرچی از زمین در بیارم تقسیم میکنم

اینا اومدن مقداری از زمین و سند و پروانه اب فروختن و باز اقام گفت احتیاج داشتن فروختن اشکال نداره

کل زمین 60 هکتار 20 هکتار سند و بغیه مازاد زمین هست

از فروش اون زمین سه برادر که تو شهر بودن برگه دادن به خریدار پول گرفتن امضا کردن فقط پدرم امضا نکرد

حالا اینا اومدن هم ادعای سند و هم زمین کردن

سوال ایا سهم که فروختن باز سهم میبرن

دوم مازاد زمین هم تقسیم میشه

سند 20 هکتار که سه نفر 15 هکتار فروختن پنج هکتار که موندن من خریدم با وکالت وراث
زمین 60 هکتار و سند 20 هکتار بغیه مازاد
کلا 5 هکتار سند بنام من هست
حالا سند بنام پدر بزرگم نداریم فقط بنام من سند موند

ایا اینا از سند سهمی دارن و سند بنام منه از مازاد میتونن سهم ببرن

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با ‌توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات است

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
باید دید وفق اسناد و مدارک موجود و مشاهدات محلی و موقعیتی، مقصود از مازاد زمین چیست و ماهیت 40 هکتار مازاد و قابلیّت تملک آن توسط وراث صاحب زمین 20 هکتاری چیست که این مورد نیاز به بررسی تخصصی از طریق مشاوره با وکیل دارد لکن درهرحال درخصوص 20 هکتار زمین دارای سند؛ علی الظاهر بنظر میرسد اگر بنام پدربزرگ بوده و جزو ارثیه ایشان محسوب میشده و ایشان کلاً 4 فرزند پسر داشته اند و حین الفوت وارث دیگری نظیر هر یک از همسرانش در قید حیات نبوده اند؛ به هریک از پسرها یک چهارم کل مساحت 20 هکتار به ارث میرسیده لذا 15 هکتاری که ایشان تصرف کرده اند به منزله ارثیه ایشان بوده و 5 هکتار باقیمانده آن ارث پدر شماست که درصورتی که آن را با رضایت وراث اعم از پدرتان به مالکیت خود درآورده اید، ادعای ثانوی پیرامون آن از باب ارث، بلاموضوع است.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه سوال شما در دسته سوالات ملکی است و سوالات ملکی به گونه ای نیست صرفا سوال و جواب کوتاه شما را به راه حل نهایی و مناسب سوق دهد چرا که اسناددو مدارک باید کامل و دقیق بررسی شود و ابعاد گسترده هر یک بررسی شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده با توجه به اینکه ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک موجود می‌باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
نیاز به اطلاعات بیشتر است.در صورت تمایل تماس بگیرید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که جزئیات مسأله مطروحه تحت بررسی بیشتری قرار گیرند.