مشاوره حقوقی رایگان - احراز جانبازی

سلام خسته نباشید روزتون بخیر
مسئله اینه که سال 63 پدر من واسه اعزام به جبهه فرستاده میشه به پادگان اموزشی بسیج شهرستان تربت جام
تو همون پایگاه توسط یکی از همرزماش به شکل سهوی مورد اصابت تیر قرار میگیره و زخمی میشه
بعدش اعزام میشه بیمارستان که گزارش میدن حال وخیمه و حتی عکسش به عنوان شهید چاپ میشه که بعد از بهبود اوضاع ایشون بهتر میشه
تو همون زمان با توجه به همین مجروحیت از خدمت معاف هم میشن
طبق مدارکی که داریم موارد زیر مستند هست:
-مدارک پزشکی و گزارش های کمیسیون پزشکی در مور مجروحیت
-تاییدیه های سپاه در مورد از کار افتادگی و جانبازی
در ادامه باید بگم که یه مدتی هم توسط بنیاد شهید جانبازی واسه ایشون صادر میشه و تحت پوشش قرار میگیره ولی بعد یه مدتی نامه میاد که بنا به قوانین جاری بنیاد از تحت پوشش خارج شده
جالب اینجاست که وقتی من به بنیاد مراجعه کردم و پیگیر شدم به من گفتن پدر شما طبق نظر دادگاه از طرف مقصر دیه گرفته
در صورتی که اصلا چنین چیزی نیست اون بنده خدا بعد همون اعزام شهید میشه و برنمیگرده
حتی خود سپاه خراسان هم در جواب بنیاد نوشته که هیچ دادگاهی تشکیل نشده و دیه ای هم گرفته نشده؛ این نامه رو هم تو مدارک ارسال کردم خدمتتون
سوال من اینجاست که وقتی در حین اموزش برای اعزام به جبهه و توی پایگاه سپاه این اتفاق افتاده چطور میشه چنین برخوردی بشه؟
دقیقا فرق این برخورد با وقتی که دو نفر تو خیابون با هم درگیر بشن و یکی زخمی بشه چیه ؟
جوابی که بنیاد به من داد هیچ فرقی بین این اتفاق و درگیری خیابونی قائل نشده
چطور ممکنه وقتی که حتی یه دانش اموز تو مدرسه زخمی بشه مدرسه هم مسئول هست اما تو این مورد هیچکس مسئولیتی و حمایتی نکرده.
از طرفی طبق نامه های بنیاد شهید، گفته شده معادل بند الف ماده 121 است.
مگر تعریف جانباز غیر اینه که شخصی برای کشور و انقلاب مجروح بشه و در طول زندگی با محدودیت مواجه بشه؟
پدر من تو کل این سالها به طور مستمر به دلیل برداشتن صفرا در زمان مجروحیت به شدت با مشکل مواجه بوده
داخل مدارک موجود گواهی های متعدد کمیسیون پزشکی سپاه و بنیاد شهید موجود است که به حداقل 30 درصد از کارافتادگی دائم اشاره کردن اما بعد این همه سال حتی گواهی های خودشان را نادیده میگیرند
در مجموع با همه این توضیحات و مدارک و مستندات موجود و رای های صادر شده مبنی بر عدم احراز شرایط جانبازی پدرم نظر شما رو میخواستم راجع به پیگیری از مراجع قضایی بدونم
ایا با این مستندات دیوان عالی عدالت اداری میتواند راهگشا باشد؟
خیلی ممنون

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

در هر حال شکایت به دیوان کنید و اگر بتوانید به استناد مدارک پزشکی معتبر وضعیت پیش امده از نظر بیماری را به حادثه پیش امده مرتبط دهید و خواسته تان تشکیل کمیسیون پزشکی توسط سپاه باشد ان شاالله موفق باشید