مشاوره حقوقی رایگان - کفالت

پدری هستم با 87 سال سن و خودم و همسرم کارمند و حقوق بگیر دولت نبوده و نیستیم اخرین و کوچکترین فرزندم که مجرد و کارمند دولت بوده با 14 سال سابقه خدمت فوت نموده در صورتی که با ما زندگی می کرده و خرجی ما رو میداده ایا مستمری حقوق بعد فوت به ما میرسد

پاسخ ها :

مستمری فرزند به والدین دریافت مستمری فرزند مستمری بازماندگان مستمری قوانین مستمری بازماندگان کفالت