مشاوره حقوقی رایگان - اجازه قطعه بندی به حداقل متراژ مجاز و درخواست مجوز فنس کشی

با سلام و خسته نباشید
بنده یه زمینی به مساحت 19000 متر مربع دارم میخوام با ایجاد راه دسترسی و قطعه بندی به متراژهای 1500 متری و درخواست مجوز فنس کشی و خانه باغی از جهاد کشاورزی بکنم آیا از نظر قانون بلامانع می باشد؟
با تشکر

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

با سلام. جهاد کشاورزی اجازه خرد کردن زمین زراعی و باغی را نمی دهد.