مشاوره حقوقی رایگان - وارد نمودن اتهام افترا و نشر اکاذیب بی اساس

بنام پروردگار هستی بخش
با سلام و احترام
به عرض حضرتعالی برسانم بر سر خریدن ملکی بین ما و فرد ثالثی کلکل پیش آمد تا جایی که وقتی که ملک به اسم ما در دفترخانه سند خورد فرد ناکام از هدف برای اینکه مزاحمت برای گرفتن سند برای ما ایجاد کند از انجایی که شغلش وکالت با فریب دادن احدی از مالکین ملک و گرفتن وکالت سوری از وی .... به اداره ثبت و اسناد مراجعه نموده و مقداری از مدارک پرونده را از داخل پرونده خارج نموده که این عمل مجرمانه وی توسط تعدادی از کارمندهای اداره دیده شد .... از قضا همان روز بنده در آن اداره کار داشتم و از طریق کارمندان محترم و شریف اداره متوجه این عمل زشت وکیل گشتم و و در نامه ای با ذکر نامه وکیل از رییس اداره ثبت تقاضا رسیدگی به این تخلف شخص وکیل گشتم .... بگذریم که هیچ گاه به این درخواست بنده رسیدگی نشد ... بلکه اکنون شخص وکیل به اتهام افترا و نشر اکاذیب برایم در دادسرا طرح شکایت نموده است و به لطف پروردگار و بردن دو تا شاهد برایم قرار منع تعقیب صادر شد ... حال میتواتنم برای این شخص وکیل اعاده حیثیت طرح بنمایم..... با تشکر

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

بله اگر قرار منع تعقیب صادره مورد اعتراض واقع نشده و مهلت ده روز اعتراض گذشته باشد