مشاوره حقوقی رایگان - بدهی متوفی

با سلام و احترام خدمت شما
اگر کسی در زمان حیات خود بر اساس بدهی که به شخصی دارد و احتمال میدهد که در زمان حیات خود موفق به پرداخت کل آن نگردد میتواند وصیتی را بصورت محضری تنظیم نموده و از حقوق مستمری که بعد از فوت اش به بازماندگانش میرسد ( یک سوم آن را ) به پرداخت بدهی هایش به طلبکار مورد نظر ( با قید نام وی در سند محضری ) اختصاص دهد . آیا مبلغ مورد نظر به هر میزان که باشد ( یعنی همان یک سوم مستمری ) دیگر مشمول ماترک نخواهد گردید ؟

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام مستمری جزو ماترک نیست و متعلق به افرادی هست که توی قانون اومده. به نظر من در این خصوص نمیشه توافق کرد
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer