مشاوره حقوقی رایگان - واگذاری مدرک برای اخذ گرید

با سلام
بنده 5 سال است که در شرکتی مشغول به کار هستم. شرکت از من درخواست مدرک برای اخذ گرید پیمانکاری کرده است. آیا شرکت موظف به پرداخت وجه در مقابل واگذاری مدرک به اینجانب می باشد؟ یا بدون اجازه من و صرفا با استناد به امضای قرارداد کاری اجازه این کار را دارد؟
به علاوه شرکت من را تهدید نموده که در صورت نگذاشتن مدرک از مزایای مالی اینجانب کسر خواهد نمود.
چطور باید با شرکت برخورد کنم؟

پاسخ ها :

تهدید کارمند برای واگذاری مدرک تحصیلی واگذاری مدرک تحصیلی برای رتبه بندی مدرک تحصیلی برا رتبه بندی شرکت رتبه بندی شرکت مدرک تحصیلی