مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ازدواج دائم در شناسنامه

سلام مدت سه سال از همسرم طلاق عاطفی گرفته ام و در این مدت با خانمی زندگی میکنم و با دو تا شاهد نامبرده را عقد دایم کرده‌ام آیا این خانم میتواند با شکایت از من و با این ازدواج دایم غیر رسمی ازدواجش را ثبت کند
ممنون از محبتتان

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام توی هر دادگستری یه اتاقی هست که به شکایات مربوط به شورا رسیدگی میکنه برید اونجا و ازشون شکایت کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer