مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج

سلام خسته نباشید... من ده روز پیش پرده بکارت دوس دخترم که از خونه مادرش فرار کرده بود را زدم الان میخوایم با هم ازدواج کنیم و خانواده ها مخالفن .... الان برای ثبت ازدواج دایم راهی داریم ؟ و سوال دوم ایا پدرش اگ پرینت بگیره و بفهمه و شکایت کنه چه بلایی سرمون میاد

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با توجه به دوشیزه نبودن نیاز به اذن پدر ندارد و می توانید ازدواج نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،چون بکارت ندارد نیاز به اذن پدر یا جد پدری دختر نیست.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

اذن ولی در خصوص باکره بودن شرط است و نه غیر آن

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با توجه به ازاله بکارت و نظر فقهی فقها در این خصوص نیاز به اذن ولی جهت ازدواج نمی باشد