مشاوره حقوقی رایگان - مفقودی چک تضمینی

با سلام
من یک فقره چک تضمینی بانکی را گم کردم این چک به نام خود من صادر شده است در مورد مفقود شدن چک در دادسرا اقدام کردم و نامه اعلام مفقودی را به بانک ارائه دادم حالا بانک از من می خواهد که از دادسرا حکم ابطال چک و صدور مجدد آن را نیز بیاورم اما هم دادسرای منطقه 2 و هم دادسرای منطقه 5 قضایی هیچ کدام به من حکم ابطال نمی دهند و پاسخ آنها این است که قانون در این مورد اختیار را به بانکها داده است از طرفی بانک هم زیر بار این قضیه نمی رود و من بلاتکلیف مانده ام الان باید چه کار کنم

پاسخ ها :

ابطال چک مفقود شده و الزام به ارائه چک دیگر ابطال چک مفقود شده مفقودی چک تضمینی ابطال چک مفقودی ابطال چک چک تضمینی چک